WERNER - EKSKLUZIVNI KONCERT - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci,

zaradi izrednih okoliščin in odloka izdanega s strani Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) smo bili primorani  zaradi povečane stopnje tveganja prenosa novega koronavirusa in prepovedi izvajanja koncertov poiskati nov nadomestni termin za izvedbo velikega praznovanja ob 30-letnici glasbene kariere Wernerja, ki bi se moral odvijati  ta petek 13. 3. 2020 v dvorani Tabor v Mariboru.

Nov termin koncerta je 16. 10. 2020 ob 19.30. Vse kupljene vstopnice, tudi tiste, ki ste jih kupili po akcijskih cenah, v predprodaji in redni prodaji veljajo za nov termin. Vsi tisti, ki jim nov termin ne ustreza imajo možnost vračila vstopnic do 16. 3. 2020 na prodajnem mestu kjer ste vstopnice kupili.Po tem datumu vračilo ni več možno.

Vidimo se in zagotovo naredimo dvojni LOM :)


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.