VGČ ŠKOFJA LOKA - Nakup vstopnic

VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA - Škofja Loka

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA

Za Vas smo ustvarili nekaj čisto posebnega, čarobnega, kar bo popestrilo tople večere in bo lep uvod v poletno popestritev družabnega življenja.

Vabimo Vas, da se nam pridružite pod milim nebom ob harmoniji priznanih izvajalcev, na večjih trgih po Sloveniji.

Z nami bodo :
Tomislav Bralić in klapa Intrade, zagotovo ena najbolj popularnih klap, tako na Hrvaškem kot tudi pri nas. Od leta 1985 osvajajo odre po vsej v Evropi z uspešnicami, kot so Ane moja, Ne znam što me tebi vuče, Kuća kraj ferala, Da mi budeš jidro, Zašto uvik pivam, Nisam te sriće, Zalutali pogled in mnogimi drugimi bodo pričarali delček Dalmacije tudi pri nas.

Marko Škugor, ki je svojo glasbeno pot začel pri klapah (Maslina, Kampanel), leta 2013 pa pričel nastopati kot solist. S prizvoki opernega petja pričara dalmatinsko vzdušje, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Uspešnice kot so Ako grijeh je, Kako te jubim ja, Kap vode, Čuvam misto, ter ena večjih uspešnic v sodelovanju z Oliverjem Dragojevićem Samo s tobom, so pravi balzam za dušo in ušesa.

Vedno nasmejana in priljubljena Manca Špik bo poskrbela za toplo energijo z svojimi uspešnicami, katere je izdala v samostojni izvedbi, kot so Serenada, Kjer pomol poljubi morje, Nocoj, ter tiste v sodelovanju z drugimi izvajalci, vsem dobro znana Pesem s Kvatropirci, Oba v sodelovanju z Isaacom Palma, ter ena zadnjih uspešnic Bela barka z Erosi.

Zasedba Erosi namenja velik del ustvarjanja acapella petju in ohranjanju slovenske narodne ter umetne glasbe, s poudarkom na dalmatinskih ritmih. Izkušeni glasbeniki, ki so poleg petja talentirani za igranje raznih instrumentov, znajo poskrbeti za magično energijo na odru z izvirno in kvalitetno izvedbo tujih ali lastnih pesmi.


 • VIP SEDIŠČE (sedišča - prosta izbira) = 37,30 €
 • VIP MIZA ZA 4 OSEBE (4x vstopnice, brezplačna penina pri mizi) = 188 €
 • SEKTOR A (sedišča - prosta izbira) = 35,30 €
 • SEKTOR B (sedišča - prosta izbira) = 32,30 €
 • SEKTOR C (stojišča) = 27,30 €

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

DODATNE INFORMACIJE:

 • Zaradi proste izbire sedišč in izogib gneče na vhodu naprošamo, da na kraj dogodka pridete prej. ODPRTJE VHODA 90min pred pričetkom dogodka.
 • Vstopnice (klasične in print@home) bodo na vhodu pregledane s posebnimi čitalci vstopnic.
 • Za garderobo NI poskrbljeno.
 • Parkirni prostori za obiskovalce so na voljo na javnih parkiriščih. Priporočamo uporabo javnega potniškega prometa.
 • Invalidne osebe z vozički imajo brezplačen vstop, v primeru, da spremljevalec kupi vstopnico za parter.
 • Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice prevzamejo vso odgovornost starši oziroma skrbniki.

Veselimo se vaše prisotnosti na dogodku!


NAVODILA PRED današnjo VEČERNO GLASBENO ČAROVNIJO V ŠKOFJI LOKI

Vljudno vas naprošamo, da na prireditev pridete pravočasno.

V okolici Mestnega trga je število parkirnih mest omejeno, zato priporočamo, da se lokalni prebivalci na prireditev odpravijo peš ali z mestnim prevozom.

Južni vhod na prizorišče + blagajna je za VSE GOSTE pri Vahtnici, severni vhod pri Kavarni Homan pa je namenjen VIP sediščem in VIP mizam. Obhod za pešče in kolesarje je urejen prek Klobovsove ulice. Do vhodov vas bodo usmerjale informativne označbe.

Vrata odpiramo ob 20h!

Zaradi predvidenega oblačnega vremena priporočamo, da s seboj vzemite kako toplejše oblačilo, za primer nekaj kapljic dežja pa dežnik ali pelerino.

Želimo vam prijeten večer v naši družbi!