cetinski_ptuj_new - Nakup vstopnic ©

TONY CETINSKI

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Zaradi trenutnih okoliščin smo poiskali primernejši datum za izvedbo koncerta Tonija Cetinskega na Ptuju. Dogodek je iz 6. 3. prestavljen na 12. 9. 2020.


Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če se novega termina ne morete udeležiti, lahko vstopnice vrnete do 31. 7. 2020 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


Organizator prireditve:


ZA-AZ d.o.o.


Ormoška cesta 23


2250 Ptuj