TONY CETINSKI + Jaxon - Prestavljeno iz 25.9.2021 - Nakup vstopnic

TONY CETINSKI

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
TONY CETINSKI | 25. 9. 2021 | CELJE- PRESTAVLJENO
Obveščamo vas, da je koncert TONY CETINSKI, Celje načrtovan za 25. 9. 2021 PRESTAVLJEN. Organizator zaradi slabšanja epidemioloških razmer in posledično skrbi za varnost obiskovalcev koncert prestavlja na 21.5.2022. Vstopnice veljajo za novi termin, v primeru da vam ta ne ustreza jih lahko vrnete do 15.10.2021.
VRAČILO KUPNINE
SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).
PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.
Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.