stellarbeat_3 - Nakup vstopnic ©

STELLARBEAT MUSIC FESTIVAL

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

StellarBeat 2021 - PRESTAVLJEN!

Sanjamo o dnevu, ko se bomo PONOVNO ZDRUŽILI in vemo, da se tudi bomo. A žal se letos to ne bo zgodilo, kot je bilo načrtovano. Želimo ostati pozitivni in upamo na brezskrbno poletje 2021, toda razmere so nepredvidljive in na voljo ni nobenih uradnih informacij ali smernic o organizaciji velikih dogodkov.

Po dolgem premisleku smo se odločili, da ČETRTO misijo StellarBeat prestavimo na JUNIJ 2022. Želimo vam ponuditi celostno festivalsko izkušnjo in ne samo en delček nje. Z vami se želimo podati na edinstveno pustolovščino, polno smeha, poljubov, plesa in prijateljev. Želimo si ustvariti še več spominov, ki bodo ostali za celo življenje. To je naše poslanstvo in vedno bo!

Naša četrta misija v 2022 bo neverjetno srečanje, ki ga vsi že nestrpno čakamo. Tridnevni glasbeni festival s svetovnimi zvezdniki, več kot 50 lokalnimi in regionalnimi DJ-ji ter neverjetno pustolovsko množico. V sam program bomo morda vključili druge izvajalce, a pustolovščina bo ostala enaka.

Vse vstopnice, ki ste jih kupili za leto 2020 ali 2021 bodo prenesene na StellarBeat 2022, kar pomeni, da je vstopnica, ki jo že imate, enaka vstopnici s katero lahko vstopite na StellarBeat 2022. Izvedbo festivala lahko podprete tako, da vstopnico obdržite. V nasprotnem primeru jo lahko do 31. maja 2021 vrnete tako, da nam pišete na info@stellarbeat.si.

Še naprej se bomo maksimalno trudili, da za vas pripravimo najbolj neverjetno festivalsko izkušnjo v 2022. Do takrat pa sledite projektu Aurora (auroramusic.io) in se z nami združite pred zasloni! Kmalu bo izšel tudi naš nov projekt, ki nas bo vsak teden združil ob novi glasbi. Zato nas budno spremljajte!

Cenimo vse, ki ste podprli naše prve 3 misije, naše virtualne projekte in vse ki ste obdržali vstopnice ves ta čas. Hvala vam!

Na vsa vaša vprašanja bomo z veseljem odgovorili, če nam jih pošljete na info@stellarbeat.si!

Zahvaljujemo se vam za vašo stalno podporo in ljubezen. Vse dokler se PONOVNO NE ZDRUŽIMO ostanite pozitivni in nikoli ne nehajte plesati!

WE UNITE AGAIN!