Stand up za dan žena (MB

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani!

obveščamo vas, da smo zaradi splošne prepovedi prirejanja javnih dogodkov za vso Slovenijo, ki je stopila v veljavo 20. 10. 2020, morali ponovno prestaviti tudi vse dogodke, ki smo jih načrtovali v novembru.

- Martina Ipša (Zg. Kungota) – Šovbiznis, 7.11.2020

- Stand up za dan žena (MB), 22.11.2020

- Stand up za dan žena (LJ), 23.11.2020

- Martina Ipša (Poljčane) – Šovbiznis, 28.11.2020

Predstave bodo prestavljene na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij, trenutno ne moremo objaviti nadomestnih terminov).

Zahteve za vračilo kupnin za vse prestavljene predstave bomo obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oz. takrat, ko se bodo kulturni domovi in gledališča ponovno odprli.

Kupce in imetnike abonmajskih vstopnic, pa še enkrat pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin.

Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi.

S spoštovanjem,

Zavod za kulturo Maribor – Standupsi.com

 

Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan, še posebej pa 8. marca. Zato svoji mamici, soprogi, punci, prijateljici, sodelavki za 8. marec podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komiki! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno. Nastopajo: Lucija Ćirović, Martina Ipša, Kaja Grozina, Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB).