SHAOLIN KUNG FU 25. Years - Nakup vstopnic

SHAOLIN KUNG FU 25. Years

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Organizator obvešča, da je dogodek Shaolin Kung Fu, načrtovan za 12. 3. 2023 (prestavljen iz 22. 3. 2020 na 22. 11. 2020 oz. na 6. 3. 2022), prestavljen na leto 2024. Nov datum bo znan v kratkem. Večkratnemu prestavljanju terminov predstave so botrovale covid razmere na Kitajskem in onemogočeno potovanje izvajalcev, zato so celotno evropsko turnejo prestavili na leto 2024. Za nastale nevšečnosti, na katere žal nimamo vpliva, se vam iskreno opravičujemo.

Vsem imetnikom, ki se boste odločili, da vstopnice obdržite za nov termin v letu 2024, organizator v zahvalo podarja 1 GRATIS VSTOPNICO za odličen koncertni dogodek LOVE & PEACE festival z nastopajočimi: Pero Lovšin, Koala Voice, Adi Smolar, Gušti, … ki bo v soboto, 25. februarja 2023, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Brezplačne vstopnice boste lahko prevzeli uro pred dogodkom na blagajni, na prizorišču. Kot dokazilo, da ste upravičeni do gratis vstopnice, boste morali predložiti svojo vstopnico za dogodek Shaolin Kung Fu.

V kolikor vam nov datum ne ustreza, vam bomo povrnili kupnino in sicer najkasneje do 31. 1. 2023. Po tem datumu vračila ne bodo več mogoča.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.


SKRIVNOSTNA MOČ DUHA, ENERGIJE IN BORILNIH VEŠČIN


Dih jemajoča atrakcija z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, širom sveta že 25 let navdušuje občinstvo. V sklopu velike jubilejne turneje bo na ogled tudi slovenskemu občinstvu v nedeljo, 12.marca 2023, ob 18. uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo predstavili najboljši mojstri in menihi templja Shaolin. Že kupljene vstopnice ( 22.3.in 22.11.2020, ter 6.3.2022) veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati.

Dolgo časa ena najbolje varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost znamenitega legendarnega templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih veščin kung fuja, v sklopu velike turneje ob 25. obletnici, s predstavo Shaolin Kung Fu, prihaja v Slovenijo.

Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad borilnimi veščinami, taj čijem, či gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo. V njej boste spoznali vrhunske, resnično dih jemajoče telesne vaje, ki izgledajo že skoraj nadnaravno, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih, premikanje predmetov z lastno energijo, nastavljanje ostrih sulic na vrat, neverjetni met igle skozi stekleno ploščo ter česa vsega je zmožno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega otroka in številne druge atrakcije.

Predstava je interaktivna in sinhronizirana v slovenščino, zato bodo lahko gledalci tudi sodelovali in skupaj z nastopajočimi izvajali nekatere vaje in z meditacijo dosegli notranji mir, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči. Menihi templja Shaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način. Spoznali boste, kako je Qi – energijski tok v človeškem telesu mogoče z meditacijo ali dihalnimi tehnikami blokirati ali spodbujati na način, da je telo lahko za krajši čas imuno proti bolečini ali poškodbi ali pa ga uporabiti za zdravljenje. V sinhroniziranem, kratkem dokumentarnem filmu, ki bo prikazan tekom predstave, pa boste spoznali življenje v samostanu, kjer na tisoče učencev izpopolnjuje svoje znanje borilnih veščin, obvladovanje svojega telesa in duha, kjer živijo po strogih pravilih zen-budizma in svoje znanje prenašajo iz roda v rod.

CENEJŠE VSTOPNICE so na voljo samo v predprodaji.  

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod Nostalgija

Mesarska 22

1000 Ljubljana