sergej_cankar - Nakup vstopnic

Sergej Ćetković

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

SERGEJ ĆETKOVIĆ v Cankarjevem domu - NOVI DATUM


Spoštovani,


v skladu z vladnimi predpisi in priporočili pristojnih institucij v zvezi s koronavirusom (Covid-19) je koncert Sergeja Ćetkovića, ki bi moral biti 19. maja 2020 v Cankarjevem domu, prestavljen. Novi datum koncerta je 24. februar 2021. Že kupljene vstopnice veljajo za februarski koncert.


Hvala za razumevanje, skrbite zase in ostanite doma! #ostanidoma


Star produkcija


SERGEJ ĆETKOVIĆ BO 24. FEBRUARJA 2021 NASTOPIL V CANKARJEVEM DOMU


Sergej Ćetković je eden najbolj priljubljenih pevcev v regiji, njegova glasba pa še posebej navdušuje žensko občinstvo. Po razprodanih koncertih bo Sergej naslednjo pomlad prvič nastopil v Ljubljani. V Cankarjevem domu bo 24. februarja 2021 v organizaciji Star produkcije na intimnem koncertu slovenskemu občinstvu predstavil svoje največje uspešnice, kot so Pogledi u tami, Korov, Oči nikad ne stare in mnoge druge. Glasbenik in kantavtor, ki ustvarja že 20 let, je v marcu objavil svojo novo pesem Ljubav, za katero sam pravi, da ima posebno mesto v njegovi karieri. Sergej je za to čudovito balado napisal besedilo in glasbo, aranžma sta prispevala Marko Milatović in Vladan Popović Pop, za sijajno ekranizacijo, ki je prerasla v čustveno filmsko zgodbo, pa je zaslužen Dušan Ivanović, avtor mnogih nagrajenih filmov in reklam.


Čeprav je po naravi skromen, Sergej uživa status glasbene zvezde. Njegovi nastopi so izvir pozitivne energije, ki jo je nemogoče opisati z besedami. Pogosto se koncerti spremenijo v veliko plesišče, vstopnice zanje pa so razprodane že nekaj tednov prej.


»Prvi koncert pred novim občinstvom je vedno posebna izkušnja. Neizmerno se veselim tega privilegija, da ljubiteljem moje glasbe v Ljubljani v živo zapojem nekaj najlepših pesmi. Prepričan sem, da bo ta koncert veličasten. Potrudil se bom, da bodo ljudje iz dvorane odšli zadovoljni in obogateni s prijetno glasbeno izkušnjo. Velikokrat sem že slišal, da je slovensko občinstvo izjemno. In če sodim po tem, da imam v Sloveniji ogromno občudovalcev, ki so pogosto v stiku z mano preko različnih družabnih omrežjih, verjamem, da bo to srečanje začetek nove, lepe tradicije,« je še povedal Sergej.


Ćetković je doslej objavil šest studijskih albumov in tri kompilacije, leta 2014 pa se je s pesmijo Moj svijet predstavil na izboru za Pesem Evrovizije in je do danes edini predstavnik Črne gore, ki se je uvrstil v finale tega tekmovanja.


Koncert Sergeja Ćetkovića 24. februarja 2021 bo ljubezenska glasbena pravljica, ki je ne smete zamuditi. Vstopnice lahko kupite na spletnem portalu Eventim.si, na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Eventim in na blagajni Cankarjevega doma.


Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


Star produkcija d.o.o.


Ćire Truhelke 21


10000 Zagreb