sanela_ptuj - Nakup vstopnic ©

Sanela Banović

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

SANELA BANOVIĆ | 20. 5. 2022 | PTUJ | PONOVNO V PRODAJI

Obveščamo vas, da je predavanje SANELE BANOVIĆ, Dominikanski samostan Ptuj, prvotno načrtovano za 27. 3. 2020, 5. 6. 2020, prestavljen na 20. 5. 2022 PONOVNO V PRODAJI. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum. Vračila vstopnic po spodaj zapisanih navodilih so možna.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.OPIS DOGODKA

Sanela Banović, dr. med., je zdravnica, ki s svojimi motivacijskimi predavanji navdušuje na tisoče ljudi. Svoje redno delo združuje z izobraževanji na področjih psihologije in psihoterapije, tradicionalne kitajske medicine ter drugih povezanih ved. Sanela vas bo spodbujala, da bi v svoje življenje vnesli več smeha, ljubezni, dotikov, objemov, modrosti, znanja, poguma, poštenosti, skromnosti ...

Srečanje s Sanelo je vedno posebno doživetje!