rockopera_maj2020 - Vstopnice ©

ROCK OPERA  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka


[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Obveščamo vas o novih terminih za sledeče dogodke:


 


ROCK OPERA 1 (26.5.2020) - nadomestni termin 25.10.2020
ROCK OPERA 2 (6.6.2020) - nadomestni termin 7.12.2020
PETER BENCE (25.5.2020) - nadomestni termin 8.12.2020
40FINGERS (24.5.2020) - koncert je ODOPOVEDAN


 


Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


 


Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!


V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od 15. 06. 2020 do 29. 06. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


 


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


 


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).


 


Hvala za razumevanje. 


ROCK OPERA »NAJVEČJE ROCK'N ROLL USPEŠNICE V IZVEDBI SIMFONIČNEGA ORKESTRA IN PEVSKEGA ZBORA«


Največji rock hiti bodo zaživelili v novi simfonični probleki.  Več kot 50 nastopajočih na odru bo predstavilo hite skupin Led Zeppelinm Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih rock zasedb, ki so pustile svoj pečat v zgodovini rock glasbe. Zasedba, ki preigrava vse od jazza, opere in rocka (z velikim povdarkom na rock-u), zagotavlja vzdušje nabito z izbrano rock glasbo. Simfonični orkester, solisti in rock zasedba, obljubljajo vrnitev v čase, ko smo odraščali z dobrim starim rockom!  Po več razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem,  »Orkester in zbor narodnega opernega gledališča iz Novega Sada  – prihaja 29. marca prvič v Slovenijo.


V programu "ROCK OPERE" so vsi hiti, ki so zaznamovali zgodovino rocka. Hiti, ki jih poznajo tisti, ki so z njimi odraščali, zagotovo pa jih poznajo tudi navdušenci mlajših generacij. Uspešnice, kot so: od "Stairway to heaven" -Led Zeppelin do "Another brick in the wall" -Pink Floyd, "Smoke on the water" -Deep Purple, "I can’t get no satisfaction" -Rolling Stones, "Highway to Hell" -AC / DC in vsi večji hiti skupine Queen “Somebody to Love”, “We will rock you”, “We are the champions” in seveda “Bohemian Rhapsody”…