PETER BENCE - Nakup vstopnic

PETER BENCE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Izvrstni virtuozni pianist, skladatelj in producent PETER BENCE se vrača v Slovenijo: PETER BENCE ● Ljubljana, Cankarjev dom ● 08.10.2022 začetek prodaje vstopnic bo v četrtek 5. maja ob 10.00 na Eventim.si.

Preko 400 milijonov ogledov na spletnih socialnih omrežjih, razprodani koncerti po celem svetu! Od klasične do filmske glasbe, od rocka do popa, od Bacha do Michaela Jacksona in skupine Queen: njegove priredbe, ekspresivna interpretacija in izvrstna klavirska tehnika navdihujejo mlajše in starejše generacije glasbenikov z vsega sveta!

POZOR! Že kupljene vstopnice za koncert, ki je bil napovedan za 29.3.2020 veljajo za nov nadomestni termin in jih ni potrebno menjati! Organizatorji, Eventim in Cankarjev dom pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji! V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti zahtevajte vračilo kupnine. Termin vračila vstopnic: do 16.05.2022!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.