onerepublic2022 - Nakup vstopnic

OneRepublic

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MOŽNOST PLAČILA Z BON21 - Ob plačilu z BON21 je na voljo le dostavna metoda "Dostava po pošti".


Obveščamo vas, da je koncert OneRepublic iz 6. novembra 2021 prestavljen na 11. maj 2022.

Zaradi trenutnih okoliščin smo se odločili, da celotno turnejo prestavimo na pomlad 2022.

Prepričani smo, da se naslednje leto vidimo v Ljubljani in fantje komaj čakajo, da se podajo na pot.Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice od 16.04. do 16.05. 2021 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Pozivamo vse kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega dogajanja v Sloveniji!


ONEREPUBLIC


Njihovi začetki segajo v leto 2002, ko so se osnovali v ameriški zvezni državi Kolorado. Sestavljajo jo pevec Ryan Tedder, Zach Filkins na solo kitari, Drew Brown na ritem kitari, Eddie Fisher na bobnih in Brent Kutzle na bas kitari. Prvenec Dreaming Out Loud so izdali leta 2007, s katerega je multiplatinasti hit, velika uspešnica Apologize, ki je resnični uspeh doživela šele v remiksu slovitega Timbalanda, kar jo je plasiralo v sam vrh glasbenih lestvic, obenem pa je bila ta različica nominirana za prestižno nagrado grammy.Leta 2009 je sledila druga plošča Waking Up, ki je postregla z uspešnicamiAll the Right Moves, SecretsinGood Life. Tretji albumNative iz leta 2013 je dosegel platinasto naklado s hitomCounting Stars, ki se je prodal v več kot 33 milijonih izvodov, sledila pa je uspešna svetovna turneja, v okviru katere so leta 2014 prvič koncertirali tudi v Sloveniji.Četrti album Oh My My je izšel leta 2016, spomladi leta 2018 pa so ponudili pesem Start Again feat. Logic, pesem, ki se je pojavila v Netflixovi dramski seriji 13 Reasons ter skladbo Connection, ki je bila del avtomobilske kampanje Summer of Jeep. Skupina bo v kratkem izdala peti album Human, ki sta ga najavila že lanska singla Rescue Mein Wanted. Fantje so napovedali, da bosta na njem sodelovali tudi pevski superzvezdnici Beyonce in Adele.Frontman Ryan Tedder je bil poleg dela v OneRepublic zaposlen tudi s sodelovanji z velikimi imeni popularne glasbe, saj je koproduciral in avtorsko sodeloval pri povratniškem albumu The Jonas Brothers ter spisal uspešnice za izvajalce kot so Camila Cabello, Pink, 5 Seconds of Summer, Sam Smith in Anitta. Tedder je svoje izkušnje delil tudi kot mentor v novem ameriškem televizijskem šovu Songland, pri katerem je tudi producent, trenutno pa snemajo drugo sezono.Skupina pa je slovenskemu občinstvu znana še po nečem. Septembra leta 2013 je 42 mladih nadebudnih glasbenikov, starih od devet do šestnajst let, ki so si nadeli ime SUPERHEARO ORCHESTRA, kampanjo sta omogočila Universal Music in Telekom Slovenija, ki je priredbo skladbe uporabil v eni od oglaševalskih kampanj, predstavilo videospot s priredbo njihove uspešnice Good Life. Mlade junake so opazili tudi njihovi vzorniki in jih javno pohvalili na družbenih omrežjih. Videospot je na platformi YouTube v štirih dneh dosegel skoraj 20 tisoč ogledov.


OneRepublic bo v sodelovanju s PLUS1.org 1EUR od vsake prodane vstopnice namenil organizacijam, ki se borijo za dostojanstvo, pravičnost in imajo dostop do tistih, ki pomoč potrebujejo. www.plus1.org