mi cankarjev dom 2021 - Nakup vstopnic

MI2 AKUSTIČNI KONCERT

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MI2 PREMIERNO V CANKARJEVEM DOMU 22. OKTOBRA
Zdaj je to črno na belem: Ena najpopularnejših domačih rockovskih zasedb prihaja 22. oktobra v Cankarjev dom! Akustični koncert v Gallusovi dvorani bo premierni nastop Mi2 v slovenskem hramu kulture in glasbeni vrhunec jesenske sezone. 7.marca 2020 je bil koncert zaradi razglasitve epidemije prestavljen dve uri pred začetkom, ko je skupina že opravljala tonsko vajo na odru. Takrat so z javljanjem v živo preko Facebooka obljubili, da se vrnejo, ko bodo to razmere znova dovoljevale.
“Po letu in pol zamika stopamo na oder Gallusove dvorane in upamo, da se vidimo v polnem številu, tako kot bi se morali marca lani. V tem času je izšel naš album Črno na belem in tako bomo dodali nekaj novih skladb v akustični preobleki, ki jih takrat nismo načrtovali izvajati. Iskreno se veselimo večera z vami,” pravi pevec Tone Kregar.
Imetniki vstopnic za koncert napovedan 7. marca 2020 svoje vstopnice uveljavijo za obisk tega koncerta. Morebitne dodatne vstopnice bodo na voljo preko prodajnih mest Eventim Slovenija in blagajne Cankarjevega doma.