Metronomy 2022 - Nakup vstopnic

METRONOMY

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je koncert METRONOMY, Kino Šiška, Ljubljana, načrtovan za 6. 5. 2021 PRESTAVLJEN na 13. 3. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum.

Organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.Metronomy se bo v Šiški pridružila samooklicana "drag pošast" Lynks (ex-Lynks Afrikka), eden vodilnih obrazov nove kvirovske revolucije. Glasbenik_ca s svojim objestno humornim pogledom na pop glasbo, vpadljivo prezenco in nepozabnimi nastopi v živo drzno briše meje med žanri, med resničnim in navideznim, med protestom in zabavo, ter na britanski koncertni sceni velja za senzacijo, ki se je ne sme zgrešiti. Slavospeve prejema tako s strani medijev, kot so NME, The Guardian in DIY, kot s strani legendarnih zvezdnikov, kot je Elton John, edinstveni_a izvajalec_ka pa se vam bo zagotovo vtisnil_a v spomin s kričeče barvitimi črkami.