Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani!

obveščamo vas, da smo zaradi splošne prepovedi prirejanja javnih dogodkov za vso Slovenijo, ki je stopila v veljavo 20. 10. 2020, morali ponovno prestaviti tudi vse dogodke, ki smo jih načrtovali v novembru.

- Martina Ipša (Zg. Kungota) – Šovbiznis, 7.11.2020

- Stand up za dan žena (MB), 22.11.2020

- Stand up za dan žena (LJ), 23.11.2020

- Martina Ipša (Poljčane) – Šovbiznis, 28.11.2020

Predstave bodo prestavljene na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij, trenutno ne moremo objaviti nadomestnih terminov).

Zahteve za vračilo kupnin za vse prestavljene predstave bomo obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oz. takrat, ko se bodo kulturni domovi in gledališča ponovno odprli.

Kupce in imetnike abonmajskih vstopnic, pa še enkrat pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin.

Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi.

S spoštovanjem,

Zavod za kulturo Maribor – Standupsi.com

 

"Drage dame, ženske, mame ... Res je, da niste njene mame, ampak vas bo razvajala, kot da ste. Najboljša slovenska stand up komičarka, Martina Ipša, verjame, da je treba ženskost proslaviti, zato vam bo ob materinskem dnevu namesto šopka, podarila večer smeha. In kot se ob takšnem prazniku spodobi, vas bo tudi počastila z vstopnicami po extra nizki, praznični ceni. Prisrčno vabljene!

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. 

Zdaj je zbrala svoje izkušnje v predstavi ŠOVBIZNIS.

V šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo. ŠOVBIZNIS - VEČ KOT SAMO BIZNIS, VEČ KOT SAMO KOMEDIJA"

Vas lahko prosim, da tudi ta dogodek, daste v mapo/povezavo MARTINA IPŠA? Tam kje so že vsi dogodki za predstave Šovbiznis.