LUMBERJACK - Nakup vstopnic

LUMBERJACK

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spektakel Lumberjackov ob izdaji drugega albuma bo mejnik novega vzpona fantov. Koncert bo harmonija nore mladostniške energije, najstniškega hrepenenja in zlomljenih src s priokusom nostalgije. Bo tudi dokaz, da je prihodnost slovenskega rokenrola v varnih rokah.

Že kupljene vstopnice za napovedan in prestavljen dogodek 25. 3. 2021 veljajo za nov datum 18. 5. 2023!

Lumberjack poosebljajo rokenrol in po nekaj vzponih in padcih spet dihajo slovensko glasbeno sceno. Fantje so nase opozorili že leta 2019, z nastopom na EMI s singlom “Lepote dna”. Pohvalijo se lahko že s sedmimi popevkami tedna na Valu 202, zadnjo decembra, ko so izdali singel “Nisem isti”. Prav izdaja singla jih je popeljala na novo pot in proti izdaji že težko pričakovanega albuma Dejt. 

OPIS ALBUMA (Rok Ahačevčič):

Zgodba, ki so jo Lumberjacki pisali v zadnjih treh letih, je predstavljena skozi deset komadov, ki bodo maja združeni v album. V njih predstavljajo in filtrirajo svoje misli, skrbi, želje in strast, od ljubezni, libida in strtih src do prijateljstva, naivnosti in izgubljenosti v nas samih ter v okolju, ki nas na vsakem koraku preseneča in skuša vreči s tira. Album je vabilo na Dejt, na zmenek zaljubljenih in zmedenih, strastnih in odprtih duš, ki kričijo po oblakih.

Organizacija: Lumberjack & založba Nika v sodelovanju s Kinom Šiška.