brejcha - Vstopnice

KURZSCHLUSS: BORIS BREJCHA  - Vstopnice

Od 25.11.
Do 26.11.

KURZSCHLUSS: BORIS BREJCHA - Prestavljeno iz 30.10.2020. Lokacija: TBA!

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
kmalu v prodaji

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

BORIS BREJCHA @ KURZSCHLUSS PRESTAVLJEN// 2022

Lokacija: TBA!

Zaradi pandemije novega koronavirusa smo primorani, da plesni dogodek z Borisom Brejcho, ki je bil predviden za letos, prestavimo na prihodnje leto in sicer 25. novembra 2022.

Ker bodo vse dosedaj prodane vstopnice veljavne tudi v nadomestnem terminu, organizator in Eventim SI pozivajo kupce, da vstopnice obdržijo in s tem podprejo priljubljeni klub Kurzschluss. Kralj high- tech minimala Boris Brejcha je predlani v dvorani Kocka v evforično vzdušje popeljal več kot tri tisoč ljubiteljev elektronskih ritmov. Povratek nemškega zvezdnika je težko pričakovan, saj so lani early bird vstopnice pošle v rekordnem času. V kolikor se dogodka v prihodnjem letu ne boste mogli udeležiti, ste upravičeni do vračila kupnine, tako da pošljete zahtevek za vračilo na elektronski naslov info@eventim.si ali se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico.

Vračila bodo mogoča do najkasneje 29. oktobra 2021


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje!

 BORIS BREJCHA @ KURZSCHLUSS

V Kurzschluss zopet prihaja svetovno priznani didžej high-tech minimala Boris Brejcha. Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se bo ponovno plesalo v ritmih high-tech minimala pod taktirko svetovno priznanega didžeja. Svoje oboževalce po celem svetu navdušuje z odličnimi techno seti in masko, ki je njegov nepogrešljiv rekvizit na odru. Nastopil je na elektronskih festivalih, kot so Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit, kjer je v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi. Ustvarjal je tudi pod različnimi aliasi, Anna in Mooniac, in ustvaril zavidljivo diskografijo. Pri glasbenem ustvarjanju ga vodi želja po eksperimentiranju in iskanju samosvojega glasbenega izraza. Sam pa pravi, da je high tech minimal mešanica različnih zvokov in žanrov z globoko basovsko linijo in melodijami, katerim doda svoj prepoznaven glasbeni pečat.

 

STAROSTNA OMEJITEV 18+

 

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

 

Več o Borisu Brejchi najdete na spodnjih povezavah:

 

WWW: https://www.borisbrejcha.de/

FB: https://www.facebook.com/BorisBrejcha.Official/

IG: https://www.instagram.com/borisbrejcha/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCukezONa4veoJBeK9UuVZew

Soundcloud: https://soundcloud.com/boris-brejcha

 

Nekaj posnetkov z njegovih zabav najdete na spodnjih povezavah:

https://www.youtube.com/watch?v=buCD-_1UPn4

Tomorrowland 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=vqz8c4ZP3Wg

Grand Palais for Cercle

 

https://www.youtube.com/watch?v=f8NqUbhVH4o

lifeStream from Prague - FCKNG Serious Europe Bus Tour