ajeetkaur - Nakup vstopnic ©

Koncert Ajeet

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Ajeet Bio:

Ajeet je svetovno znana umetnica, katera kreativnost za svoje ustvarjanje črpa tako iz tradicionalnih ljudskih do mističnih in meditativnih zvočnih kulis. Skupina prihaja iz Španije, Irske in Združenih držav Amerike in ponuja glasbeno izkušnjo, ki nas popelje onkraj na potovanje skozi glasbo in zvočna besedila.

Mnogi izkusijo glasbo Ajeet kot zdravilno, pomlajujočo in prostor globoke povezanosti.

Sodeluje s številnimi tujimi glasbeniki, kot so Snatam Kaur, Trevor Hall, Aisling, Urwin, Sukhani Ramat, Rising Appalacha, Seamus Egan in Peia.

Njen kreativni proces poleg nastopov v živo vključuje tudi snemanja v njenem studiu, kjer ustvarja svojo glasbo.

Povzpela se je že na 1.mesto iTunes World chart in Billboard top 10 New Age Chart. Njena glasba navdušuje številne poslušalce po vsem svetu.

Koncertna izkušnja:

Po daljšem premoru nastopanj v živo, se Ajeet že zelo veseli novih začetkov. Svojo najnovejšo turnejo je tako poimenovala »Blooming«. Pridružite se Ajeet v večeru intimnih pesmi, kjer vas bo popeljala po mistični poti skozi resnično prav posebno in čarobno glasbeno popotovanje. Dovolite si biti v prostoru popolne povezanosti sami s seboj in naj vas njen zdravilni glas in glasba povežeta z globokim mirom znotraj vas.
----------------------------------------------------------

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

Obveščamo vas o novem terminu koncerta AJEET, načrtovan za 25. 9. 2020 in 24. 9. 2021, Festivalna dvorana Ljubljana. Nov termin koncerta je 23. 9. 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.