ajeetkaur - Vstopnice ©

Koncert Ajeet Kaur  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Ajeet Kaur je sveža prisotnost v svetu svete glasbe in petja manter, vendar je hitro našla pot v srca ljudi po vsem svetu. Odraščala je v glasbeni in spiritualni družini na Irskem in v ZDA, ter tako že v mladih letih našla pot do čarobnosti svete glasbe, ter se tako zaljubila v pesmi, zgodbe in skrivnosti mnogih svetih tradicij. Ko je pri osmih letih zbolela za avtoimuno boleznijo, se je zaljubila v zdravljenje s Kundalini jogo in odkrila svoj glas.


Njena glasba jo je ponesla po vsem svetu, kjer skozi svoje pesmi ustvarja sveti prostor. Med drugim je tudi učiteljica kundalini joge in starodavnih tehnik zdravljenja.


Do zdaj je izdala šest albumov, ki so se na svetovni lestvici iTunes uvrstili na prvo mesto, ter na lestvico Billboard med  deset najbolje uvrščenih “new age” skladb.


V septembru 2020 bo s svojim bandom prvič obiskala Slovenijo. Če se želite tudi vi prepričati v angelski glas simpatične Ajeet, ritmom in pesmim, ki odpirajo srce, prisrčno dobrodošli na koncertu v Festivalni dvorani.


 


*VIP VSTOPNICA: Srečanje z Ajeet Kaur in bandom, fotografiranje z njimi, posebna akustična izvedba pesmi, podpisan CD, sedež v prvi ali drugi vrsti.


Začetek za VIP je ob 17.45h!


Nakup VIP vstopnice možen samo preko spletne strani www.eventim.si