jan plestenjak maribor 2022 - Nakup vstopnic

Gala večer Jan Plestenjak

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

JAN PLESTENJAK S KVATROPIRCI | 25. 2. 2022 | SNG MARIBOR | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je koncert JANA PLESTENJAKA S KVATROPIRCI prvotno načrtovan za 7. 3. 2020 oziroma 11. 9. 2020 in 25. 2. 2022 ponovno PRESTAVLJEN. Nov termin koncerta je 9. 9. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum. Vračila vstopnic po spodaj zapisanih navodilih so možna do 28. 2. 2022.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.