boštjan velkavrh oz - Nakup vstopnic

Boštjan Velkavrh & BV Band v Hiši Oz

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

Obveščamo vas, da je koncert Boštjan Velkavrh & Band načrtovan za 19.9. 2020, Hiša OZ Maribor zaradi novih ukrepov, zaprtja lokalov po 22 uri ODPOVEDAN.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Vračila kupnine se uredijo avtomatsko, dodatnih informacij s strani kupcev ne potrebujemo. Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Dovoljenja za preklic so avtomatsko sproščena, pomeni, da vam takoj uredijo preklic in vračilo.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.

Ni počitka... ni predaje... gremo naprej!

To bo rock and roll posebne vrste!

Se vidimo in slišimo 19.09.2020 ob 20:00 v Hiša OZ Maribor na koncertu Boštjan Velkavrh & BV Band.


Boštjan Velkavrh & BV - Band vas vabijo na večer, rocka, rock & rolla, bluesa in soula. Obljubljamo večer poln dobre glasbe, ljubezni in prijateljstva ter seveda noro zabavo. Morda se Boštjanu in Bandu pridruži še gost presenečenja.

Poleg avtorskega albuma "Potovanje" vam bomo zaigrali še nekaj priredb, znanih slovenskih in svetovnih glasbenih skupin in legend, ki so razvajale srca in ušesa glasbenih sladokuscev vse od leta 1965 pa do danes... kot so the Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Joe Cocker, David Bowie in drugi. Z nekaj priredbami se bodo Boštjan Velkavrh & BV - Band poklonili tudi prehitro preminulima prijateljema in glasbenikoma - Andreju Pintariču in Janezu Zmazku - Žanu. Na koncertu bomo lahko slišali različne žanre, s katerimi se Boštjan poigrava s svojo skupino izvrstnih slovenskih glasbenikov, ki prav nobenega ne pustijo ravnodušnega.


Tokrat vas bo razvajala 7 članska zasedba:

Matjaž Lorber

Blaž Korez - Tolkala

Samo Pečar - Bas

Živa Horvat - Klaviature, back vokal

Boštjan Zorc - kitara, back vokal

David Vezjak Dejvi - kitara back vokal

Boštjan Velkavrh - vokal in še mnogo tega...

Predstavili Vam bomo tudi novo pesem VIRUS NA DUŠI, ki je nastala med "karanteno" do takrat pa in je z lahkoto nova kolesarska himna