2. GALA VINSKI VEČER SVIČINA  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!


2. GALA VINSKI VEČER SVIČINA | 10. 6. 2022 | ZG. KUNGOTA | PRESTAVLJENO


Sporočamo vam, da je dogodek 2. GALA VINSKI VEČER SVIČINA, 10. 6. 2022, ZG. KUNGOTA, PRESTAVLJENA.  Nov termin dogodka je 9. 6. 2023. Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. Vračila vstopnic so možna do 2. 2. 2022.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.


Hvala za razumevanje.