icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
Zdravko Čolić @ Oeticket.com

Zdravko Čolić Vstopnice

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


NEXT EVENTS VAM PREDSTAVLJA

ČOLIĆEVA MAGIJA

ZDRAVKO ČOLIĆ PRIHAJA V DVORANO STOŽICE

VALENTINOVO - 14. 2. 2019 ob 20.00 uri

Zdravko Čolić se v okviru aktualne turneje 'Ono malo sreče', po pravljičnih sedmih letih, z magičnim koncertom za valentinovo, 14.02.2019 vrača v dvorano Stožice.

Po nedavnih razprodanih koncertih je še enkrat potrdil status največje regionalne zvezde in glasbenika, ki ga občinstvo že skoraj pol stoletja naravnost obožuje.

Koncerti Zdravka Čolića so znani po njegovem prepoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijah, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Le-ta mu skozi cel večer sledi s petjem in plesom ter glasnimi kriki navdušenja.

Neprekosljiv kralj romantike drži občinstvo na nogah skozi celoten koncert, s starimi in novimi hiti pa publiko popelje na potovanje skozi vsa skupna leta.

Z večnimi klasikami, kot so - Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati,… Do aktualnih hitov - Mala, Kuća puna naroda in Ono malo sreće,… Zdravko Čolić zagotavlja večer, ki ga bomo še dolgo pomnili.

V okviru turneje 'Ono malo sreće' bo torej Zdravko Čolić na veliko veselje in srečo njegovih oboževalcev, 14.02.2019 ob 20.00 uri nastopil v dvorani Stožice v Ljubljani.

Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije - največji romantik, na najbolj romantičen dan v letu, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji.

Vljudno vabljeni!

 

Spominske vstopnice je mogoče naročiti le s poštnimi dostavnimi metodami: priporočena pošta, hitra pošta in DHL.

 Tiskanje teh vstopnic drugje kot pri nas, ni mogoče.
Odgovorni organizator prireditve:

NEXT MARKETING d.o.o.

Železna cesta 14

1000 Ljubljana


Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.
Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.