TOM ODELL - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za TOM ODELL. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


TOM ODELL

JUBILEE TOUR

09. FEBRUAR 2019

CVETLIČARNA

Tom Odell je z nagradami ovenčani kantavtor, ki namesto kitare začara z zvoki klavirja. Prodal je že okoli dva milijona plošč, s čimer se je več kot dokazal. Zagotovo poznate njegov megahit Another Love, med drugim je naredil tudi priredbo pesmi Real Love slavnih Beatlov, sicer pa ste najbrž že slišali njegove pesmi Grow Old With Me, Heal ali Can’t Pretend.

Za svoje pesmi pravi, da govorijo o nezmožnosti vzdrževanja odnosa z nekom več kot šest mesecev. "Ko sem iskren, pišem veliko boljše pesmi in pišem o stvareh, ki se mi zgodijo. Morda pa je malo čudno, ko prijatelji ali dekleta dojamejo, da je pesem o njih. Ampak to je čudovito, s čim vse se lahko izmažeš," je prepričan perspektivni 27-letni glasbenik.

Kot mladenič je poslušal Eltona Johna, med vplive pa med drugim šteje Davida Bowieja, Jeffa Buckleyja, Boba Dylana, Leonarda Cohena, Toma Waitsa in Brucea Springsteena. Njegov prvenec Long Way Down (2013) je dosegel prvo mesto britanske lestvice albumov, ki mu je sledil album Wrong Crowd (2016). 26. oktobra letos pa bo izšel njegov tretji album Jubilee Road.

Kako novi album in ostale njegove otožne in milo zveneče ljubezenske pesmi zvenijo v živo, pa boste lahko slišali že malo pred valentinovim, 9. februarja 2019.