icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
SVETOVNI POKAL V GORSKEM KOLESARSTVU @ Oeticket.com

SVETOVNI POKAL V GORSKEM KOLESARSTVU Vstopnice

SVETOVNI POKAL V GORSKEM KOLESARSTVU vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o dogodku na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

UCI MOUNTAIN BIKE WORLD CUP – DOBRODOŠLI DOMOV

Formula ena gorskega kolesarjenja, Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup, se vrača na prizorišče, kjer se tekmovanja v gorskem kolesarstvu odvijajo že od leta 1998, zadnje tekmovanje za svetovni pokal pa je bilo organizirano v sezoni 2010. V sezoni 1999 je Mariborsko Pohorje prvič gostilo tekmovanja najvišjega nivoja v gorskem kolesarstvu, ki si je med udeleženci, novinarji in predstavniki svetovne kolesarske zveze UCI prislužilo naziv najboljšega na svetu tiste sezone. Najuspešnejša slovenska gorska kolesarka Monika Hrastnik je progo opisala z naslednjimi besedami:

»Celotna proga v Mariboru je zanimiva za gledalce. Običajno je največ gledalcev na odseku "Rock'n roll" pri Trikotni jasi, čeprav je zanimiv tudi nov spodnji del, predvsem zaradi kompresij. To je odsek, kjer dejansko vidiš razliko v hitrosti med tekmovalci in delovanje kolesa. Teren je zelo razgiban, proga je zelo hitra in držati moraš tempo že od starta. Na progi moraš ves čas pravilno prenašati hitrost iz ovinkov in kompresij. Korenine ter skalnati odseki so v mokrem precej spolzki, kar je še dodaten izziv."

Veselimo se tega velikega spektakla. Zagotovite si vstopnico in bodite del te nore zgodbe.

Če si želite trening in tekmo za svetovni pokal ogledati v živo, boste za soboto in nedeljo potrebovali veljavno vstopnico.

Prosimo, upoštevajte:

* Obiskovalec je zavezan nositi in v primeru kontrole pristojni osebi tudi pokazati veljavno vstopnico.

* Obiskovalec se lahko giblje le v sektorju, za katerega je kupil vstopnico. Sektorji so označeni na vhodu.

* Obiskovalci, mlajši od 12 let in nižji od 120 cm lahko na prireditveni prostor vstopajo samo v spremstvu polnoletne osebe.

* Vstop živalim je strogo prepovedan.

KOMBINIRANE VSTOPNICE OMOGOČAJO TUDI PREVOZ NA PRIZORIŠČE

Ker na samem prizorišču ni zadostnega števila parkirnih mest, svetujemo, da obiskovalci brezplačno parkirajo na parkirišču pri Dvorani Tabor in se nato z mestnim avtobusom številka 6, ki stoji v neposredni bližini Dvorane Tabor, odpeljejo na prizorišče. Zato predlagamo, da pogledate pakete vstopnic, ki vključujejo tudi povratni prevoz z avtobusom in enosmerni prevoz z gondolo na Pohorje. Tako bo vaše doživetje svetovnega pokala najbolj udobno.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Javno podjetje Marprom d.o.o.

Mlinska ulica 1

2000 Maribor