SLOVENIJA GRE NAPREJ

SLOVENIJA GRE NAPREJ  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za SLOVENIJA GRE NAPREJ. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

NAPOVEDUJEMO  ZMAGOVALNI KONCERT TREH GLASBENIH VELIKANOV: KRESLIN-LOVŠIN-PREDIN PRIHAJAJO V STOŽICE

DAN ZMAGE IN POSEBNO 20. OBLETNICO BODO OBELEŽILI Z NEPOZABNIM SPEKTAKLOM

Kreslin, Lovšin in Predin bodo na Dan zmage zatresli Areno Stožice.Trije slovenski glasbeni velikani in zmagovalci - Vlado Kreslin, Pero Lovšin in Zoran Predin bodo ponovno združili moči in pripravili zmagovalni koncert  - 9 . maja 2020, na t.i. Dan zmage. V Areni Stožice  bodo postregli z nepozabnim glasbenim spektaklom,  polnim optimizma, dobre volje, njihovih največjih uspešnic, na odru pa se jim bodo pridružili tudi  glasbeni gostje in vsi skupaj bodo poskrbeli, da bo  to  resnično zmagovalni koncert.  
Seveda ni naključje, da bo koncert prav na Dan zmage. Vsak od njih  je v življenju izkusil že veliko zmag. Prav gotovo bo pozitivno vzdušje v naši največji areni zanje še ena majh-na zmaga na njihovi glasbeni poti.
Sicer pa je Vlado Kreslin lepo opisal, kaj mu pomeni Dan zmage: " Pomeni mi zmago do-brega nad zlim. " In prav gotovo bo 9. maj prihodnje  leto dan za nove zmage, za dobro energijo, energično vzdušje. " Želimo si le, da  bo med nami in obiskovalci  tista prava energija in  večer  bo zmagovalen", dodaja Peter Lovšin.


Koncertni spektakel, ki bo zatresel Areno Stožice ima v podnaslovu  ime zmagovalne na-vijaške himne Slovenija gre naprej, ki so jo trije legendarni glasbeniki, znani tudi kot stra-stni navijači, ustvarili za slovensko nogometno reprezentanco, prav drugo leto pa bodo praznovali že 20-letnico nastanka te pesmi, in to na najboljši  možen način - z nepozab-nim koncertom za vse strastne navijače,  predvsem pa ljubitelje dobre glasbe ter treh glasbenih legend.
Vsi trije se radi spominjajo tistih časov. " Toliko optimizma, kot ga je bilo v Sloveniji takrat, bi nam tudi sedaj 'pasalo'!" pravi Zoran Predin in mi se strinjamo z njim.
9. maja se nam v Stožicah obeta optimističen, zmagovalen koncert treh glasbenih velikanov.