SAVALIJEV GRAND CIRKUS NA LEDU

SAVALIJEV GRAND CIRKUS NA LEDU  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za SAVALIJEV GRAND CIRKUS NA LEDU. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Saveliev "Grand cirkus na ledu"

Evropska turneja 2019!

PRVIČ V SLOVENIJI SVETOVNO PRIZNANI UKRAJINSKI CIRKUS NA LEDU "SAVELIEV GRAND CIRCUS"

V TREH SLOVENSKIH MESTIH OD 28. DO 30. NOVEMBRA 2019

Od 28. novembra 2019 do 30. novembra 2019 bomo v Sloveniji gostili priznani ukrajinski cirkus na ledu! Svojim otrokom in sebi boste tako lahko privoščili pravo zimsko pravljico, ki jo znajo pripraviti le vrhunski cirkuški umetniki.

Fantastična cirkuška uprizoritev je sestavljena iz unikatnih kostumov, izjemnih posebnih učinkov in trikov na ledu z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo zagotovo pričaralo pravo pravljično, predpraznično predstavo.

V dveh urah boste tako doživeli avtentično cirkuško umetnost prepleteno z vrhunsko glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh predprazničnih novembrskih večerih.

Datumi:

28.11. Novo Mesto, dvorana Marof

29.11. Maribor, dvorana Tabor

30.11. Velenje, Rdeča dvorana

Saveliev Grand cirkus je ustanovil priznani cirkuški umetnik Yuri Saveliev iz renomirane cirkuške družine Saveliev, leta 2002 v Ukrajini. Cirkus na ledu je spektakel na katerem umetniki izvajajo cirkuške točke na meji mogočega ter tako navdušujejo publiko širom sveta.

Drzni telovadci, smešni klovni, spretni žonglerji in misteriozni iluzionisti so samo del te talentirane družine, ki nastopa že sedemnajst let. Savaliev Grand cirkus na ledu je dobitnik posebne nagrade za razvoj cirkuške umetnosti v Ukrajini, zadnjih sedem let pa redno in uspešno nastopajo na turnejah širom Evrope.

Podarite sebi in svojim otrokom prekrasen predpraznični večer!


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


LIP ART D.O.O.


Medvedova cesta 28


1000 Ljubljana