icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
Moje pesmi, moje sanje @ Oeticket.com

Moje pesmi, moje sanje Vstopnice

vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prijavite se na e-novičke in bodite obveščeni o novih predstavah, obisku vašega kraja in novostih vezanih na muzikal Moje pesmi, moje sanje.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka


Muzikal Moje pesmi, moje sanje, poznan tudi po istoimenskem filmu, je eden najbolj priljubljenih in največkrat izvajanih muzikalov vseh časov. Z večno priljubljeno glasbo izpod peresa Richarda Rodgersa in resnično zgodbo družine von Trapp, ki jo je v scenarij oblikoval Oscar Hammerstein II, muzikal Moje pesmi, moje sanje nagovarja najgloblja čustva ljubezni do glasbe, družine in domovine.

Zgodba govori o radoživi postulantki Mariji, ki je poslana za guvernanto sedmim otrokom. Otroci nad novo guvernanto sprva niso navdušeni, a kmalu jih s svojo prijazno naravo in petjem osvoji. Srce ogreje tudi njihovemu strogemu očetu, stotniku von Trappu, ki je po ženini smrti v hiši uvedel stroga pravila, obenem pa se tudi sama zaljubi vanj. Odnos med stotnikom in Mario se razvije v romantično ljubezen, ki ju popelje do oltarja. Vendar mora zaradi priključitve Avstrije nacistični Nemčiji, družina kmalu zapustiti svojo domovino…

Muzikal z zimzelenimi napevi v slovenskem prevodu izvaja preko 50 pevcev in igralcev. V glavnih vlogah nastopata Eva Černe in Boštjan Romih. Poleg njiju bodo nastopili tudi Irena Yebuah Tiran, Matjaž Stopinšek, Katja Konvalinka, Klemen Torkar, Tjaša Hrovat ter mnogi drugi. Občinstvo mnogokrat gane ljubka četica von Trappovih otrok, ki odlično usklajuje petje, igro in ples.  Muzikal se odvija ob spremljavi vrhunskega simfoničnega orkestra pod taktirko dirigenta Simona Dvoršaka.

Predstava nas prevzame s svojo veličastno glasbo, bogato kostumografijo in mogočno scenografijo ter neverjetno energijo številčne, kar 100 članske ekipe.

Oglejte si muzikal čiste ljubezni, ter pojte in sanjajte s srčno ekipo tudi vi!

Kupite vstopnico danes in si zagotovite najboljši pogled na oder!

 

 

Ne pozabite: “Vzpni se prek gore, spusti do špilj, sledi svojim sanjam, da prispeš na cilj!”

 

Se vidimo na predstavi! :)

 

Glasba: Richard Rodgers

Besedila: Oscar Hammerstein II

Scenarij: Howard Linsday in Russel Crouse

Po knjigi "Hvalnica družine Trapp" Marie Auguste Trapp

Predstava je pripravljena v posebnem sodelovanju z R&H Theatricals Europe.

 

 


Odgovorni organizator prireditve:

NAGP Produkcija d.o.o.

Kališnikov trg 9

1000 Ljubljana

 

Producent: Nejc Avbelj