Metallica

Metallica  - Vstopnice

Nothing else matters!

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bodo Metallica ali podoben izvajalec nastopil v Sloveniji ali okolici? Prijavite se na naš ticket alarm in izvedeli boste prvi!

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Metallica. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Metallica je bila ustanovljena leta 1981 v Los Angelesu. Trash metal kvartet je prodal že preko 100 milijonov albumov po celem svet, dobila kar devet Grammyev in zgradil eno izmed najbolj vpletenih in lojalnih skupin oboževalcev na svetu.


Metallica sestoji z Jamesa Hetfieda in njegovega nezamenljivega glasa na vokalu, bombastičnega bobnarja Larsa Ulricha in Kirka Hammetta in Roberta Trujila na kitari in basu. Poznani so po svojih visoko energijskih živih nastopih, ki vključujejo neverjetne metal riffe in melodične rock himne.


Metallica je izdala devet studijskih albumov in šest EPjev, vendar ostaja sveža in se vedno na novo izkazuje. Pesmi, kot sta "Enter Sandman" in "Nothing Else Matters" sta temeljni pesmi celotnega žanra. Dokumentarec naslovljen "Some Kind of Monster", ki je izšel 2005 je odličen in prikazuje skupino v izjemno osebni in ranljivi luči.


Septembra 2012 so sodelovali pri albumu album “Re-Machined - a Tribute to Deep Purple's Machine Head" s pesmijo "When A Blind Man Cries". Leta 2014 so pričeli z delom na novem albumu.