LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL

LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL  - Vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

LJUBLJANA VOCAL FESTIVAL


Festival a cappella glasbe, ki smo ga doslej poznali pod imenom Popjazziada, stopa v 13. leto z novim imenom Ljubljana Vocal Festival.


Ljubljana Vocal festival je edini tovrstni festival v Sloveniji – na 4 lokacijah s 4 dogodki povezuje 4 dimenzije vokalne glasbe izpiljene vokale, udaren ritem, vrhunski odrski nastop ter spektakularne efekte.


V 12 letih obstoja je festival iz koncerta najdejavnejših slovenskih a cappella skupin zrasel v mednarodno priznan festival vokalne glasbe, ki je v 10. izvedbi do zadnjega kotička napolnil Katedralo Kina Šiška, lani pa s štirimi stilsko raznolikimi večeri prvič zadonel na štirih urbanih ljubljanskih lokacijah. Letos pod novim imenom še razširja raziskovanje meja človeškega glasu preko popularnih zvrsti in izvajalskih načinov in vokalu, temu edinstvenemu inštrumentu, daje glavno besedo.


Festivalska vstopnica: early bird 22 €, predprodaja 27 €


10. oktober


OTVORITEV FESTIVALA 100KA, MR. SYNCOPAD & GAŠPER GROM, Klub Tiffany, Metelkova, 20.30


Festival odpiramo v četrtek, 10. oktobra, ko bodo trije slovenski mojstri loopanja v ljubljanskem klubu Tiffany predstavili inovativne pristope k manipulaciji človeškega glasu s tehnologijo. 


Vstopnina*: predprodaja 3 €, na dan dogodka 5 €


11. oktober


ELEPHANT CLAPS (ITA), MATEO ZONTA & WOLF, Jazz Club Gajo - Jazz Paradise, 20.30


Petkov večer bomo preživeli v družbi vrhunske milanske a cappella skupine, ki se stilsko preliva od afra, reggaeja in latina do funka, soula in jazza, ter dveh najbolje uvrščenih beatboxerjev z lanskega državnega tekmovanja, Matea Zonte in Wolfa.


Vstopnina*: predprodaja 7 €, na dan koncerta 10 €


12. oktober


6. DRŽAVNO BEATBOX TEKMOVANJE, Klub Gromka, Metelkova, 21.00


Že naslednji večer, v soboto, 12. oktobra, bo v klubu Gromka na Metelkovi v soorganizaciji z Beatbox Slovenija od 21.00 dalje potekalo 6. državno beatbox tekmovanje. Najboljši, najglasnejši in najbolj kreativni beatboxerji iz države se bodo med seboj pomerili za lovoriko, zmagovalec pa bo nastopil tudi na velikem vokalnem šovu v Kino Šiška naslednji večer.


Vstopnina*: predprodaja 5 €, na dan koncerta 7 €


13. oktober


VOKALNI SHOW, Katedrala Kino Šiška, 19.30


Vrhunec bo festival doživel v nedeljo, 13. oktobra. Na odru Katedrale v Kinu Šiška bodo najaktivnejše vokalne skupine in mojstri zvočnih učinkov znova predstavili nove pristope k popularni vokalni glasbi. Vsak od nastopajočih na svojstven način premika meje mogočega v vokalnem kozmosu in išče nove načine prenašanja melodij in ritmov v svet brez inštrumentov, kjer je človeški glas edino, kar velja. 


Čaka nas a cappella večer novih razsežnosti, ki ga ne smete zamuditi!


Vstopnina*: early bird 14 €, predprodaja 17 €, na dan dogodka 22 €


 


*Festivalska vstopnica vključuje vstopnino za vse štiri večere. Njen nakup je mogoč le v predprodaji.


  


 


Odgovorni organizator prireditve:


KULTURNO DRUŠTVO JAZZVA


Celovška cesta 99C


1000 Ljubljana