icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
Jay Shetty - svetovna senzacija v Sloveniji! @ Oeticket.com

Jay Shetty - svetovna senzacija v Sloveniji! Vstopnice

Jay Shetty - svetovna senzacija v Sloveniji! vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

PRIPNITE SE, JAY SHETTY JE TU!

Celodnevni spektakel s svetovno senzacijo! V Slovenijo namreč prihaja eden izmed najvplivnejših »influencerjev« vseh časov! Od meniha do svetovno uspešnega vplivneža in od globokega osebnostnega preporoda do želje, da bi njegova modrost objela svet interneta. Dobitnik številnih prestižnih nagrad, ki ga je revija Forbes uvrstila na lestvico "Forbes 30 under 30", ta predstavlja 30 najvplivnejših ljudi, mlajših od 30 let.

Jay Shetty ima 4 milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 20 milijonov sledilcev na Facebooku in sedaj prihaja k nam, da bi navdihnil prav vse generacije.

* Pridobitev CERTIFIKATA o opravljenem izobraževanju z Jay-jem Shetty-je

Vsi udeleženci bodo prejeli CERTIFIKAT o opravljenem izobraževanju z JAY-jem SHETTY-jem. Izdal vam ga bo organizator seminarja in potrjuje udeležbo na coaching seminarju z Jay-jem Shettyjem. Tako boste pridobili izjemno osebno in podjetniško referenco. Vsi, ki želite ta certifikat, nam svoje ime in priimek pošljite na elektronski naslov events@potovanjeduse.si. Certifikat boste nato fizično prevzeli na dogodku samem PO prvi pavzi.

KAJ SE BO DOGAJALO in KAJ O JAYu PRAVIJO ZVEZDNIKI?

Vaše podjetje ali vi pod mentorstvom Jaya Shetty-ja.

Naučite se trikov uspeha, dobrih sodelovanj, dobite krila motivacije, začnite razumevati odnose in dobra sodelovanja in še in še. 

Kaj pravijo o njem svetovno znane osebe?

Elen Degeneres: "Jaya hočem imeti vedno na razpolago. Je preprosto neverejten"

Russel Brand: "Ima oči bengalskega tigra in razum največjih modrecev"

Arianna Huffington: "Občutek imam kot da sem ga izumila"

Deepak Chopra: "Resnično lahko rečem, da je bil to najboljši intervju kar sem jih kadarkoli naredil"

Joe Steinberg: "On je kot mladi Tony Robbins"

___

DOGAJANJE S ŠTEVILNIMI NASTOPI IN PRESENEČENJI  

NASTOP SKUPINE UNITY CREW   za spektakularen dvig plesnih vibracij 

NASTOP SKUPINE UMA   s pridihom nebeške glasbe 

NASTOP SKUPINE SHAMBALLA  s pridihom svetovnih manter 

NASTOP TINA VODOPIVCA  za komični pridih 

DARILO ZA VSE UDELEŽENCE   da si boste lahko zapisovali 

___

KDO JE JAY SHETTY?

Jay se je rodil in odraščal v Londonu. V mladosti je bil sramežljiv, introvertiran fant, ki si je vedno prizadeval stvari obrniti na pozitivno. Kot otroka so ga zaradi prekomerne telesne teže verbalno zlorabljali in ga zmerjali, da je "piflar", vendar nikoli ni dovolil, da bi te izkušnje vplivale nanj. Kot vsak najstnik je večino teh let raziskoval, kaj svet ponuja. Utrujen od naprezanja, da bi bil "dober", je Jay poskušal najti svojo identiteto, kar pa ga je pripeljalo do uporništva in kar nekaj izključitev iz šole.

Ko je bil Jay star 16 let, je izgubil dva najboljša prijatelja, enega v prometni nesreči, drugega pa zaradi nasilja v tolpah. Zaradi teh tragičnih dogodkov je resno razmišljal o tem, kaj je smisel življenja, in začutil močno potrebo po iskanju globljega pomena. "Ne morete biti nekaj, česar ne morete videti."

Ko je Jay pri svojih 18-ih letih srečal meniha, je začel na novo odkrivati pomen uspeha zase. Tako si je takrat zaželel služenja svetu, kar pa je nasprotovalo denarju, slavi in moči. Po diplomi iz vedenjskih ved poslovne šole Cass, je pri 22-ih letih zaživel kot menih v Indiji in v Evropi. Vsakdanjo obleko je zamenjal za meniško in si obril glavo. Zbujal se je ob štirih zjutraj, se tuširal s hladno vodo in jedel preprosto hrano. Meditiral je 4-8 ur na dan in preživljal ta čas brez vode in hrane, da bi treniral svoj um. Pogostokrat, je izvajal meditacijo v ekstremnih okoljih (vročih in hladnih) in se naučil starih praks dihanja in nadzora uma. Študiral je brezčasne filozofije in vzhodne vede ter v njih iskal povezave in sporočila za sodobni svet. Pol dneva je porabil za osebno rast, drugo polovico pa za pomoč drugim. Tako je Jay tri leta pomagal graditi trajnostne vasi in se vključeval v programe razdeljevanja hrane, preko katerih so dnevno razdelili več kot milijon obrokov, hkrati pa je poučeval mlade generacije o zavesti, dobrem počutju in uspehu.

Premik od meniha ... Jay se je nato preselil nazaj k svojimi staršem v London, seveda popolnoma brez denarja. Po uničenju svoje kariere je potreboval 9 mesecev, da se je znova privadil na moderni svet. Nato pa so ga začeli njegovi prijatelji iz poslovne šole nenadoma vabiti, da govori v njihovih podjetjih, saj so bili pod velikim pritiskom in stresom. Jay je začel deliti znanje ... Jay je ugotovil, da lahko meniško znanje izjemno vpliva na moderni svet, produktivnost na delovnem mestu in še in še. Tako je te modrosti začel prepletati z digitalnimi vsebinami, kar je opazila tudi Arianna Huffington. Jay se je preselil v New York, kjer je ustvaril lastno video agencijo in blagovno znamko.

Zdaj sodeluje z največjimi blagovnimi znamkami na svetu. Povabljen je bil na osrednja predavanja vodilnih podjetij, kot so Google, L'Oreal, Facebook, Coca Cola, HSBC, EY, Microsoft in Accenture. Je prejemnik številnih prestižnih nagrad na področju influencinga, govorništva in digitalnih vsebin. 

Zagotovite si svoje mesto še danes in zaživite navdihnjeno življenje!

_______

PROGRAM 

VELIKA DVORANA, GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE 

8:30 - Dvorana se odpre

9:30 - Pričetek dogodka in dance show skupine Unity Crew

Pomembno: vstop v dvorano bo omogočen vsaj eno uro prej, po 9:30 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč!

9:35 - 10:30 - Otvoritev gostiteljev in nastop stand up komika Tina Vodopivca in glasbene skupine UMA.

10:30 - 12:00 - Časovni stroj preteklosti z Jayem Shettyjem:

Vzpostavitev zaupanja vase in v svoje sposobnosti, odstranitev blokad efektivnosti in sodelovanja z drugimi ljudmi, odstranjevanje preprek na poti do obilja

12:00 - 13:30 - Odmor za kosilo v lastni režiji (kosilo ni vključeno v ceno dogodka)

13:30 – Pričetek drugega dela.

Pomembno: po 13:30 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč!.

13:30 - 13:50 - Nastop skupine Shamballa

13:50 - 15:50 - Časovni stroj sedanjosti z Jayem Shettyjem:

Kreativnost, vizije, denar, organizacija, osredotočenost, karizma

15:50 - 16:20 - Odmor

16:20 - 17:35 - Časovni stroj prihodnosti z Jayem Shettyjem:

Razmišljanje veličine, Jay-evi nasveti za uspeh, Jay-eve skrivnosti o tem kako postati "velik"

17:35 - 18:00 - Večer navdihnjenih sanj: inspiracijski oderski intervju in nastop Jaya, Cristy in Mihaela Žmaharja

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

POTOVANJE DUŠE d.o.o., Ljubljana

Tacenska cesta 26

1210 Ljubljana - Šentvid