Il Divo

Il Divo  - Vstopnice

A Musical Affair

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Kdaj bodo Il Divo v Sloveniji? Naročite se na naš ticket alarm in izvedeli boste iz prve roke.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Il Divo. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Internacionalni kvartet sestavljajo tenorist Urs Buhler iz Švice, baritonist Carlos Marin iz Španije, pop pevec Sébastien Izambard iz Francije in tenorist David Miller iz Združenih držav. Člani zasedbe Il Divo seveda niso tujci v mjuziklih. Carlos je nastopal kot Marius v Les Miserables leta 1993 v Španiji, David pa je odpel vlogo Rodolfa v broadwayski različici La Boheme leta 2003, za kar je bil nominiran kar 7-krat za nagrado Tony.


 


Nova predstava Il Divo je nastala kot plod sodelovanja z dolgoletnim sodelavcem in umetniškim direktorjem zasedbe Brianom Burkom (La Reve in Celine Dion – nastopi v Las Vegasu, Elton John, Rod Stewart in The Killers).


 


Album “A Musical Affair” predstavlja romantični in emocionalni podpis skupine Il Divo z broadwayskimi klasikami, kot so “Some Enchanted Evening” (South Pacific), “Bring Him Home” (Les Miserables), “Tonight” (West Side Story) in številnimi drugimi. Il Divo se na njem predstavljajo tudi s povsem novimi aranžmaji za te ljubezenske pesmi, k sodelovanju pa so pri snemanju povabili tudi različne znane pop in broawdwayske pevke. Naj naštejemo nekaj sodelovanj: “Music of the Night” (Phantom of the Opera) – duet z Barbro Streisand, “All I Ask Of You” (Phantom Of The Opera) – duet s Kristin Chenoweth, “Memory” (Cats) – duet z Nicole Scherzinger in “Can You Feel The Love Tonight” (The Lion King) – duet z Heather Headley.