icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
HAVASI @ Oeticket.com

HAVASI Vstopnice

HAVASI vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

OBVESTILO ORGANIZATORJA

Spoštovani kupci!
Z obžalovanjem vas obveščamo, da je simfonični koncert HAVASI v Ljubljani za leto 2018 odpovedan, a se trudimo, da ga bomo izvedli v prihajajočih letih. Če ste že kupili vstopnice, boste dobili znesek v celoti povrnjen na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili, od petka 22. junija naprej.
Vsi kupci vstopnic za ljubljanjski koncert pa imate možnost, da kupite vstopnico za koncert na Dunaju in dobite še eno brezplačno. Če vas ponudba zanima, se obrnite na: info@oeticket.com.

Hvala za razumevanje.

___________________________________________________________________________________________________________________

 


HAVASI

28. NOVEMBER 2018

ARENA STOŽICE, LJUBLJANA

Najbolj osupljiva klavirska predstava na svetu premierno v Ljubljani

Po izjemno uspešni premieri v ZDA v znameniti dvorani Carnegie Hall v New Yorku in številnih razprodanih arenskih koncertih po vsej Evropi, prihaja simfonična koncertna ekstravaganca HAVASI z najnovejšim šovom v Ljubljano,  v Areno Stožice 28. novembra 2018. "Early bird" vstopnice so do 30. julija na voljo z 10-50% popustom.

Nekaj edinstvenega, kar še nikoli niste slišali

Program vsebuje originalna dela enega najbolj fascinantnih in vsestranskih mladih skladateljev današnjega dne, Havasija. Njegova inovativna glasba je neprimerljiva vsemu, kar ste kdaj koli slišali: sveža, strastna in hkrati zabavna. Njegov edinstven glasbeni slog združuje globino in disciplino klasične glasbe z bleščečo raznolikostjo t. i. "world music"  ter golo udarnostno rocka.

Neverjetno glasbeno potovanje

HAVASI Symphonic združuje solo klavir, celoten simfonični orkester in zbor, skupek izjemno nadarjenih svetovnih glasbenih solistov z dodatkom rockerskih bobnov na enem odru. Glasbeniki popeljejo občinstvo na fascinantno in navdušujoče potovanje skozi nenehno razvijajoče se glasbene prizore. Različna razpoloženja občinstvu predstavljajo čutno in intenzivno doživetje, kot vožnja na čustvenem vlaku smrti, ki jo izboljša še najnovejša tehnologija zvoka, osvetlitve in video projekcij.

Bobni in klavir

Vrhunec predstave je "bitka instrumentov". Dva vrhunska glasbenika igrata z istim glasbenim srčnim utripom. HAVASI, na glasbenem konservatoriju klasično izobraženi pianist, in bobnar ENDI, rock bobnar, se pojavita na istem odru, da z vami delita edinstveno glasbeno izkušnjo preseganja žanrskih okvirov. Njuna predstava je tako sodelovanje kot tudi dvoboj, trk dveh kreativnih glasbenih isker, ki hkrati razkriva nepričakovano: nežnost bobna in udarno moč klavirja.

ExperiDance


Umetnost giba bo osredni del te poživljajoče, impulzivne in čarobne izkušnje v sodelovanju s skupino ExperiDance. Svetovno priznana skupina izjemno nadarjenih plesalcev združuje tradicionalne ljudske plese in balet s sodobnimi slogi in motivi. Navdušujoče prizore za skupino HAVASI Symphonic je ustvaril večkrat nagrajeni ustanovitelj ExperiDance, Sandor Roman.

Klasična virtuoznost sreča glamur Las Vegasa

Predstava v slogu Las Vegasa temelji na izvirnem konceptu ameriškega umetniškega režiserja Briana Burkea, poznanega po lasvegaški ekstravaganci Céline Dion The New Day, koncertov Il Divo in šova America's Got Talent, ter francoskega mojsta vizualij Gillesa Papaina, ki združujeta spoj mednarodnih kultur.

100% družinska zabava s 50% popustom za otroke

HAVASI Symphonic je dihjemajoča zabava za celotno družino, na kateri se otroci seznanijo s klasičnimi instrumenti v moderni predstavi, v kateri resnično lahko uživajo. Za razliko od tradicionalnih klasičnih glasbenih koncertov, na tem edinstvenem in domiselnem šovu ne bo težava ali otroci lahko v miru zdržijo do konca, ne da bi izrazili svoje veselje in navdušenje. Starše tako pozivamo, da naj pripeljejo otroke od 3. leta starosti naprej. 50% popusta pri vstopnicah imajo vsi otroci, mlajši od 18 let.
Kdo je HAVASI?

Diplomiranec svetovno znane akademije za glasbo Franz Liszt ima poglobljeno poznavanje tradicije klasične glasbe, ki si prizadeva, da bi klasične instrumente tudi v moderni dobi predstavil na svež, čuten in zabaven način. Svoje izvirne kompozicije je izvajal v nekaterih najbolj prestižnih koncertnih dvoranah na svetu, od Carnegie Halla v New Yorku pa do Operne hiše v Sydneyju. Havasi je eden redkih sodobnih skladateljev s karizmo rock zvezde, ki lahko razproda velike stadionske koncerte. Nastopal je pred 46.000 ljudmi v enem vikendu, ko je štirikrat napolnil Areno v Budimpešti. V zadnjih letih je razprodal tudi Areno Mercedes-Benz v Berlinu, Areno Tauron v Krakovu in Wiener Stadthalle na Dunaju. HAVASI Symphonic je zasedel #2 mesto na lestvici mednarodnih koncertov pri reviji Billboard, ima #1 album na iTunes in je absolutna #1 na Deezerju: izvajalec #1, album #1, skladba #1.

Premium vstopnica vsebuje tudi CD!

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.

Celovška cesta 25

1000 Ljubljana