icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
Elvis Jackson @ Oeticket.com

Elvis Jackson Vstopnice

Elvis Jackson vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.
Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Svojo začetno glasbeno pot so v letih intenzivnega koncertiranja razvili v smer energičnega in večplastnega rocka, ki še vedno črpa vplive iz različnih, že omenjenih glasbenih smeri. Z njimi se lahko ponovno na svojevrsten način srečamo na novem, četrtem izdelku z imenom Against The Gravity.
Material za novo izdajo štirinajstih pesmi je bil preko poletja posnet v sodelovanju s producentom Billom Gouldom (basistom skupine Faith No More), ki se je skupini pridružil v najboljšem slovenskem studiu RSL. Za miksanje albuma je bil izbran Radio Star Studio v ZDA, albumu je prepoznaven pečat vtisnil priznan studijski tehnik Rich Veltrop (Tom Petty, Rage Against the Machine, Slayer, System of a Down, Red Hot Chili Peppers, Ozzy with South Park, Spinal Tap, David Coverdale, 311, Buddy Guy, L.A. Guns in Toto.), master pa je delo prekaljenega Johna Cunibertija (Aerosmith, Davea Matthews, The Grateful Dead, Tracy Chapman, Dead Kennedys, Joe Satirani). Skupina se na omenjenem albumu predstavlja kot dozorela in tehnično izjemno dovršena. Pesmi so večplastne, energične in dinamično igrive, po drugi strani tudi sofisticirano melodične.Teksti so bodisi socialno in družbeno kritični bodisi refleksije in občutki iz življenja okrog nas.

Dodana vrednost in unikum skupine se odražata na koncertnih odrih, kjer Elvis Jackson slovijo kot izjemno zabavni in energični akterji s samosvojim performansom, ''za katerega živijo''.

Elvis Jackson so mnogi kritiki označili kot skupino, ki vas bo s svojo neposrednostjo, energijo, tehnično dovršenostjo in simpatičnostjo prevzela v trenutku. V domačem in širšem okolju izstopajo iz klasičnih in povprečnih okvirov, nastopajo na največjih prireditvah, za svoje delovanje pa so bili v Sloveniji že večkrat nagrajeni.
 
Elvis Jackson so profesionalno organizirana skupina. Booking in management vodi Sandi Maver (agencija Kurz Rock Vibe). Za zvočno, tehnično in scensko dovršeno izvedbo koncertov pa skrbita Emir Beširevič in Nenad Mušnjak - Nancy, ki že vrsto let predstavljata nepogrešljivi del ekipe. S skupnimi močmi še tako kompleksen nastop preobrazijo v zajeten zalogaj zabave.

Vir: www.elvisjackson.com