Cirque du Soleil - Quidam
 
- Vstopnice

Pobeg mladega dekleta v fantazijskem svetu

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

Ni ocen obiskovalcev

Trenutno še ni ocen za Cirque du Soleil - Quidam
. Bodite prvi in napišite opis dogodka, ter delite vašo izkušnjo z drugimi.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Za razliko od drugih Cirque du Soleil kaže, da Quidam niso pravljičnii likoi, ampak navadni ljudje, ter njihove skrbi in želje. Mladi Zoé je dolgčas. Njeni starši so jo ignorirati in življenje se ji zdi nesmiselno. Iz te praznine pobegne v sanjski svet, kjer spozna znake, ki spodbujajo in vas navdihujejo.


Quidam, brez imena, ki prehaja.Samotna slika na uličnem vogalu.Človek, ki izgine v množici.Posameznik v masi, v obliki tihe večine. Nekdo, ki aufgebehrt, poje in sanje. To je Quidam, ki je dala glas skozi predstavo, prostor za sanjanja in pristnih odnosov, kjer ljudje pridejo iz svoje anonimnosti.

Poudarek približno ducat so prvorazredni akrobatski nastopi, ki jih ponuja le Cirque du Soleil. Skozi lepo kuliso in skupaj z žarometi in zasebnimi simfoničnimi pesmise pojavi edinstven, ganljiva svet Quidam.

Zapletenost na "zračnih akrobacij v svilo", ali "oblak" gugalnica s padcem v globino in skyrocketing.Koreografsko mojstrovina, so "skok vrvi" s stalnim staccato solo in tandemskih skokov. "Banquine" je nagrajen s številko, v kateri je mobilnost telesa izpostavljena ekstremnim testom.

Dotakniti ljudi, spodbuditi domišljijo in izpodbijati njihovo samozavest, je trditev, Cirque du Soleil.Posebna mešanica akrobacije, glasbe, plesa in gledališča, ki prinaša Quidam v formatu Arena izpolnjuje to brez dvoma.Raznolika mešanica različnih likov in bogate vizualne podobe ima namen pripraviti gledalca na fantastični svet sanj.