icon-crossicon-right-downicon-gift
Izvajalec
Cirque du Soleil - Quidam<br> @ Oeticket.com

Cirque du Soleil - Quidam
Vstopnice

Pobeg mladega dekleta v fantazijskem svetu

Cirque du Soleil - Quidam
vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Bodite obveščeni o začetku predprodaje

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.
Z naročilom se strinjate s Splošni pogoji in našo Politika zasebnosti

Video

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Za razliko od drugih Cirque du Soleil kaže, da Quidam niso pravljičnii likoi, ampak navadni ljudje, ter njihove skrbi in želje. Mladi Zoé je dolgčas. Njeni starši so jo ignorirati in življenje se ji zdi nesmiselno. Iz te praznine pobegne v sanjski svet, kjer spozna znake, ki spodbujajo in vas navdihujejo.


Quidam, brez imena, ki prehaja.Samotna slika na uličnem vogalu.Človek, ki izgine v množici.Posameznik v masi, v obliki tihe večine. Nekdo, ki aufgebehrt, poje in sanje. To je Quidam, ki je dala glas skozi predstavo, prostor za sanjanja in pristnih odnosov, kjer ljudje pridejo iz svoje anonimnosti.

Poudarek približno ducat so prvorazredni akrobatski nastopi, ki jih ponuja le Cirque du Soleil. Skozi lepo kuliso in skupaj z žarometi in zasebnimi simfoničnimi pesmise pojavi edinstven, ganljiva svet Quidam.

Zapletenost na "zračnih akrobacij v svilo", ali "oblak" gugalnica s padcem v globino in skyrocketing.Koreografsko mojstrovina, so "skok vrvi" s stalnim staccato solo in tandemskih skokov. "Banquine" je nagrajen s številko, v kateri je mobilnost telesa izpostavljena ekstremnim testom.

Dotakniti ljudi, spodbuditi domišljijo in izpodbijati njihovo samozavest, je trditev, Cirque du Soleil.Posebna mešanica akrobacije, glasbe, plesa in gledališča, ki prinaša Quidam v formatu Arena izpolnjuje to brez dvoma.Raznolika mešanica različnih likov in bogate vizualne podobe ima namen pripraviti gledalca na fantastični svet sanj.