icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
AntiValentinovo @ Oeticket.com

AntiValentinovo Vstopnice

AntiValentinovo vstopnice

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Dvodnevni koncertni dogodek, druženje za urbano napredno mladino in za vse odbite rokerje, pankerje in nostalgike, se vrača v Ljubljano februarja 2020.  

Prva verzija AntiValentinovega koncerta je nastala v Zagrebu na pobudo Let 3, ko so leta 2016 najavili veliki koncert v Domu Sportova. Dogodek je skozi leta požel velik uspeh, saj se kljub hiperkomercializaciji zaljubljenosti in prazniku ljubezni nepocukrani alternativci in ostali valentinovi hejterji v tistem tednu osladne romantike niso znali obnašat srčkom in kupidu primerno. Naslednje leto je bil koncert podnaslovljen 'Karentinovo' s sloganom “Ništa ljubav, samo karanje”, s katerim so zabavno stran dogodka humorno podkrepili. Slogan dogodka iz leta v leto dopolnjujejo in Antivalentinovo v Zagrebu je odtlej postalo osrednja zabava v februarju za vse drugače misleče. Na AntiValentinovem so do zdaj že nastopili: Psihomodo Pop, Vojko V, Edo Maajka, Elemental, TBF, Zabranjeno Pušenje, Bad Copy, Rambo Amadeus, Demolition Group in drugi.

V letu 2019 smo AntiValentinovo prvič speljali v Ljubljani, s koncerti Let 3, TBF in Vojko V prvi dan in z nastopi Elemental, Eda Maajke in Klemna Klemna drugi dan.

Na AntiValentinovo #2 vas prvi dan, 12.2.2020, pričakujejo nepogrešljivi LET 3, brez katerih AntiValentinovo #2 ne obstaja in slovenske legende jazz funky rocka ELEVATORS!  Drugi dan, 13.2.2020, vam bodo večer s svojo glasbo popestrili kultni reški pankerji PARAF in slovenski hard-core pankerji NIET, s katerimi bo AntiValentinovo popolno. Seveda pa ta četverec ni vse, kar vam pripravljamo in obljubimo, da kmalu razkrijemo še več izvajalcev.

 

Novičke

Bodite obveščeni o prihajajočih dogodkih

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.
Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.