icon-crossicon-right-downicon-gifteticketqrcodeproblemGoogle
Izvajalec
52. MOS @ Oeticket.com

52. MOS Vstopnice

52. MOS vstopnice

Trenutno ni dogodkov tega izvajalca

Nikoli več ne zamudite pričetka prodaje vstopnic!

Prejmite novice o izvajalcu na vaš email naslov.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji in našo politiko zasebnosti.

Dodatne informacije izvajalca oz. dogodka

Bogata ponudba največjega sejma regije od 10. do 15. septembra na 52. MOS v Celju

MOS v letu 2019 strumno koraka naprej in letos prinaša še bogatejšo ponudbo, a ostaja zvest lanski segmentaciji na pet ključnih področij: MOS Dom, MOS Turizem, MOS Tehnika, MOS B2B in MOS Plus. Širok spekter različnih področij  je največja prednost obiska sejma, saj omogoča hitro in enostavno informiranje o vsem, kar potrebujete. 

Sejem ponuja možnost, da se v enem dnevu seznanite s širokim naborom ponudbe, zberete informacije in odgovore razstavljavcev, ki vam bodo z veseljem pomagali. Ponudbo razstavljavcev pogosto spremlja tudi pestro obsejemsko dogajanje, kjer se lahko udeležite brezplačnih svetovalnic in predavanj neodvisnih strokovnjakov. Organizatorji pa ne pozabijo niti na zabavo otrok, zaradi česar dan z družino ne mine brez nasmehov. In tako bo tudi na letošnjem MOS-u. Sejem ima tradicionalno tudi državo partnerico, kar dodatno olajša vzpostavitev gospodarskih vezi med državama. Letos je to Črna gora.

Gradnja in obnova doma

Zbiranje informacij o gradbenih in stanovanjskih rešitvah, ki na tržišču obstajajo, je dolgotrajen proces. Drastično ga lahko skrajšate z obiskom sejma, ki ponuja gradbene in stanovanjske rešitve. To je odlična priložnost za vse, ki se podobnih projektov lotevajo v prihodnosti. Ogledali si boste lahko stavbno pohištvo, garažna in industrijska vrata, pohištvo in notranjo opremo, senčila, stavbno pohištvo, talne obloge, ograje, vse za gradnjo hiš, kamine, peči, štedilnike, dimniške sisteme, keramiko, ogrevalno tehniko, prezračevanje, senzorno tehniko, vse za streho, tlakovce, gradbeni material in tudi opremo za vrt. Z zaupanja vrednimi proizvajalci gradbenih materialov se na sejmu lahko dogovorite za dobre cene, hkrati pa njihovo ponudbo na licu mesta tudi primerjate. Na sejmu enostavno pridobiš informacije, zbereš ponudbe in se hitro odločiš, kaj ti ustreza. Pridobili boste lahko izris svoje sanjske kuhinje in izbirali med kuhinjskimi pripomočki vrhunske kakovosti po dostopnih cenah. Poleg pestrega izbora ponudbe vseh vrst bodo obiskovalcem na voljo svetovalnice neodvisnih strokovnjakov.

Ključni akterji kampinga in karavaninga

MOS Turizem je v zadnjih nekaj letih doživel najhitrejšo rast. Široka ponudba avtodomov, počitniških prikolic, šotorskih prikolic, mobilnih hišk, nadgradnje in predelave počitniških vozil, snemljivih bivalnikov, baldahinov in najrazličnejše kamp opreme (od pohištva za kampiranje do ponjav, žarov in talnih oblog), vse ljubitelje svobodne počitnikovanja ne bo pustila ravnodušne. Novim prikolicam, karavanom in kombijem se bodo letos pridružila tudi tovrstna rabljena vozila. Svoje jeklene domove na kolesih bodo lahko na sejem pripeljale fizične osebe in jim poiskale nove lastnike. 

Korak bližje uspešni kupčiji bo letos omogočen s prostorom, namenjenim vozilom za testne vožnje, ter atrijem, ki bo posvečen zgolj kampingu in karavaningu. Izjemno dodano vrednost sejmu MOS Turizem dajejo tudi obsejemski dogodki, ki jih ponuja outdoor park, razvajal pa vas bo še zabavni in kulinarični program.

Tehnološki boom

Je svet strojev, robotov, mehanizacije, profesionalnega orodja in vzdrževanja vozil. Svet tehnologov, razvojnikov, vzdrževalcev, programerjev, obrtnikov, poznavalcev tehničnih strok, ljubiteljskih mehanikov in domačih mojstrov. Tudi letos bo razstavni program kategorije opreme in materialov za obrt in industrijo nadgrajen in bogat z novostmi.

Poslovne storitve in priložnosti

Poslovno-sejemski, konferenčni in mrežni dogodek je namenjen predvsem lastnikom in vodstvu malih in srednje velikih podjetij in novoustanovljenim podjetjem. Združuje in izobražuje podjetnike, pripomore k pridobivanju novih strank in vzpostavljanju poslovnih kontaktov tudi na tujih trgih, s čimer lahko bistveno skrajša čas za izvažanje izdelkov ali storitev na tuje trge.

Sejemska nostalgija

Razdelane kategorije ponudbe bo zaokrožila, kot se za sejem s tradicijo spodobi, ponudba izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah. Kategorija MOS Plus ohranja delček tistega, česar smo bili včasih na sejmih vajeni in nas po tihem še vedno navdušuje. Tako boste lahko našli gospodinjske in medicinske pripomočke, izdelke domače obrti, dodatke za dom in vrt, darila, konfenkcijo, kolesa, prehrano in še marsikaj po ugodnih sejemskih cenah. Čarobni kraj, kjer se lahko pripravite na prijetna presenečenja.

 

 

 

Odgovorni rganizator prireditve:

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1

3000 Celje